ΓΙΡΛΑΝΤΑ με φωτάκια και ΛΙΝΑΤΣΑM

ια πανεύκολη αλλά πολύ όμορφη κατασκευή από το ww.createcraftlove.com που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε κρεμαστή είτε για τον στολισμό τραπεζιού, γιορτινών συνθέσεων για τον χώρο του τζακιού κλπ.
Θα χρειαστείτε μόνο μια σειρά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και κορδέλα λινάτσας σε φυσική (καφέ), πράσινη και κόκκινη απόχρωση. 


ambalaz.gr
Τέτοιες κορδέλες θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ραπτικής αλλά και κατασκευών-χόμπυ-αμπαλάζ κλπ. 
Δείτε ενδεικτικά εδώ μια τέτοια συλλογή από κορδέλες λινάτσας σε διάφορες αποχρώσεις και σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς, αναλογικά με την ποιότητά τους. Συνήθως οι κορδέλες αυτές έχουν ήδη ξεφτισμένες άκρες, την οποία μπορείτε και να "τονίσετε" τραβώντας ακόμη 1-2 κλωστές από κάθε πλευρά, στην συγκεκριμένη κατασκευή ταιριάζει πολύ αυτή η "ατημέλητη" όψη του υφάσματος.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, να κόψετε κομμάτια κορδέλας που απλώς θα τα δέσετε πάνω σε ολόκληρο το μήκος του καλωδίου με τα λαμπάκια.   


Ξεκινήστε να ...γεμίζετε την επιφάνεια του καλωδίου ανάμεσα στα λαμπάκια με λινάτσα σε φυσικό χρώμα και ανά σημεία προσθέστε ορισμένα κομμάτια κόκκινου και πράσινου.
Φυσικά ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι θέμα επιλογής και γούστου, πολύ όμορφο αποτέλεσμα δίνει και η φυσική απόχρωση ταιριασμένη με κόκκινο και λευκόΕκτός όλων των άλλων διακοσμητικών χρήσεων για τον γιορτινό σας στολισμό, με μια τέτοια γιρλάντα δεμένη πάνω σε κάθε τύπου απλό ξύλινο σκελετό θα φτιάξετε πολύ εύκολα ένα πολύ καλαίσθητο και ...φωτεινό χριστουγεννιάτικο στεφάνι. 
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,