30+ Διακοσμήσεις με ψάθινα ΚΑΠΕΛΑ
Aν είστε από εκείνους που έτσι κι αλλιώς σας αρέσουν και τα φοράτε το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά αντί για την ντουλάπα να τα "τακτοποιείτε" απευθείας στον ...τοίχο ή να γεμίσετε με αυτά την κρεμάστρα στην είσοδο ή το καθιστικό που τον χειμώνα χρησιμοποιείτε για ομπρέλες και παλτά. 


Ακόμη και χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό για το που και πως ακριβώς θα "εκτεθούν" είναι από τα αντικείμενα που δημιουργούν καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και διακοσμούν εξαιρετικά καλαίσθητα, ακόμη και απλώς ακουμπισμένα σε οποιοδήποτε σημείο.  

Οι υπόλοιποι, προμηθευτείτε φθηνά και απλά ψάθινα καπέλα σε διαφορετικά σχέδια και χρησιμοποιήστε τα είτε μεμονωμένα είτε αρκετά μαζί για διακοσμητικές συνθέσεις, σαν να επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε ψάθινο αντικείμενο. 


Για να εμπλουτίσετε ή να δώσετε χρώμα σε μια τέτοια σύνθεση από διακοσμητικά καπέλα μπορείτε να τους τους προσθέσετε μικρά ή μεγαλύτερα υφασμάτινα στοιχεία, κορδέλες, μαντήλια κλπ. να βάψετε με μπογιά κάποια μέρη του καπέλου ή και να επεξεργαστείτε την επιφάνειά τους με την τεχνική του ντεκουπάζ χρησιμοποιώντας χαρτί ή ύφασμα σε μοτίβα και χρώματα που να ταιριάζουν με τον χώρο που θα τα τοποθετήσετε 


Ιδανική καλοκαιρινή διακόσμηση για εξοχικά σπίτια, για χώρους διακοσμημένους σε γήινες αποχρώσεις, για να δώσετε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ στην είσοδο του σπιτιού, σε ένα χωλ, σε ένα σημείο του καθιστικού ή και της κρεβατοκάμαρας, συνδυάζοντας μια σειρά από ψάθινα καπέλα με μερικά ακόμη καλοκαιρινά διακοσμητικά στοιχεία και υφάσματα και φυσικά ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του, ένα ψάθινο καπέλο μπορεί όπως ακριβώς κι ένα ψάθινο καλάθι, με τις ανάλογες μετατροπές να ...μεταμορφωθεί σε αντικείμενα όπως φωτιστικά, ρολόγια τοίχου κλπ.  ενώ είναι από τα ιδανικά διακοσμητικά στοιχεία, ταιριασμένα στο ίδιο σημείο με κάποιες γκραβούρες, παλιές φωτογραφίες, παλαιά αντικείμενα κλπ. για να δημιουργήσετε διακοσμήσεις σε vintage ύφος. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,