ΡΟΛΟ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣΗ εξέλιξη των ρολό τεχνοτροπίας α΄γενιάς που μας επέτρεπαν απλώς την δημιουργία ακαθόριστων σχεδίων πάνω στο χρώμα, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα την αίσθηση πως η επιφάνεια είχε δουλευτεί με σφουγγάρι, ειδική βούρτσα, ύφασμα, σπάτουλα κλπ.

Τα νέα ανάγλυφα ρολό είναι διπλά, έχουν ενσωματωμένο το ρολό-σφουγγάρι για το χρώμα που θέλουμε να έχει το σχέδιο, δεν απαιτούν την χρήση ζελέ τεχνοτροπίας ή οποιουδήποτε είδους πρόσθετου εκτός από απλή μπογιά και όπως όλα τα ρολό τεχνοτροπίας χρησιμοποιούνται πάνω στην ήδη βαμμένη σε όποια βασική απόχρωση θέλουμε επιφάνεια, δίνοντας την εντύπωση πως πραγματικά δεν πρόκειται για βάψιμο αλλά για ταπετσαρία ή ζωγραφική


Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και σε δύο τύπους. Για τοίχους, χαρτί ή ξύλο και για ύφασμα. 

Η χρήση  για βάψιμο ξύλου ή και υφασμάτων, με ειδική μπογιά για ύφασμα φυσικά,  είναι το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα. Σας δίνει την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να κομποζάρετε μοτίβα και αποχρώσεις σ΄έναν χώρο χρησιμοποιώντας π.χ το ίδιο σχέδιο σε έναν τοίχο και ένα έπιπλο ή μια κουρτίνα, μαξιλάρια, ένα φωτιστικό κλπ. παίζοντας και διαφοροποιώντας απλώς τους συνδυασμούς χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε για το κάθε ένα.


Αλλά και μεμονωμένα για να βάψετε κάποιους από τους τοίχους ενός δωματίου ή οποιοδήποτε έπιπλο, το αποτέλεσμα που δίνουν είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ιδιαίτερα καλαίσθητο.Θα τα βρείτε εδώ* 
Κοστίζουν περίπου 40 - 50 ευρώ το σετ για ένα σχέδιο (συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών), το κάθε επιπλέον ρολό σχεδίου από 18 έως 24 ευρώ στοιχίζει ανάλογα με το είδος του. 


Αναζητώντας βεβαίως: "pattern paint roller" στο internet ίσως βρείτε και αλλού κάτι παρόμοιο, όπως και στο e-bay, συγκρίνετε τιμές αλλά πρωτίστως βεβαιωθείτε για την ποιότητα πριν επιλέξετε. Όπως συμβαίνει σε όλα τα παρόμοια είδη  ...ότι πληρώσετε θα πάρετε, κάτι που θα είναι εμφανές και στο αποτέλεσμα που θα έχετε.

Μια ιδέα που μειώνει κατά πολύ το κόστος, είναι να το ...μοιραστείτε με κάποιο φίλο/γνωστό που πιθανόν θα ενδιαφερόταν να βάψει και αυτός το σπίτι του με κάτι ανάλογο. Στην περίπτωση αυτή το κόστος τους πέφτει στα επίπεδα ενός απλού ρολό τεχνοτροπίας σε πολύ κοινά σχέδια από αυτά που θα βρείτε σε κάθε χρωματοπωλείο και που βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν προσφέρουν τέτοιο αποτέλεσμα


(Οι καταχωρήσεις της ενότητας "Δοκιμάσαμε - Προτείνουμε" δεν είναι διαφημιστικές, το souloupose-to δεν έχει κανενός είδους οικονομική απολαβή - συναλλαγή με τους κατασκευαστές-εμπόρους των προϊόντων)