ΧΡΩΜΑ που ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ


Σε διάφορες αποχρώσεις, εφαρμόζεται σε κάθε είδους επιφάνεια χωρίς να επηρεάζεται από το καθάρισμα με νερό. 

Ιδανική για σχέδια σε τοίχους παιδικών δωματίων και κάθε τύπου γυάλινα αντικείμενα/ κατασκευές, αλλά ιδιαίτερα πρακτική και για να δημιουργήσετε επιπλέον νυχτερινό "φωτισμό" σε διαδρόμους, σκαλοπάτια, χώρους ηλικιωμένων ατόμων κλπ. και φυσικά για εξωτερικούς χώρους αφού σας επιτρέπει μ΄ένα πέρασμα σε απλές γλάστρες να τις μετατρέψετε σε ..."ηλιακά φωτιστικά" ή να δημιουργήσετε φωτεινά μονοπάτια.  Η πιο απλή ιδέα για εσωτερικούς χώρους είναι να περάσετε με glow paint τους διακόπτες για τα φώτα. Μόλις σκοτεινιάσει θα έχετε σε κάθε δωμάτιο ...ένα φωτάκι νύχτας.


Είναι πάρα πολλές οι ιδέες για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου υλικού, δείτε παρακάτω στην ενότητα των videos πως θα φτιάξετε ..φωσφοριζέ νερό σε όποια απόχρωση θέλετε από έναν απλό φωσφοριζέ μαρκαδόρο υπογράμμισης.  Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και στο σκοτάδι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.


Θα την βρείτε εδώ* 
στο Art and Hobby επίσης (σε μικρά σωληνάρια για κατασκευές)
 ενώ σε κάποια μεγάλα κεντρικά χρωματοπωλεία αναζητείστε Glow Paint σε συσκευασία ίδια με των ακρυλικών χρωμάτων (κουβάδες) για χρήση σε μεγάλες επιφάνειες τοίχων. Δείτε πως ακριβώς θα το κάνετε 


(Οι καταχωρήσεις της ενότητας "Δοκιμάσαμε - Προτείνουμε" δεν είναι διαφημιστικές, το souloupose-to δεν έχει κανενός είδους οικονομική απολαβή - συναλλαγή με τους κατασκευαστές-εμπόρους των προϊόντων)