Που θα βρω πόσο: ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ


Άλλοι τα προτιμούν ως ..."είδη προικός" πάντως όπως κι αν τα πείτε και είτε είναι όντως λευκά ή πλέον στου ...κόσμου όλου τα χρώματα και σχέδια, παραμένουν από τα πιο βασικά και απαραίτητα για κάθε σπίτι.

Κάποια χρόνια πριν,  περιλαμβάνονταν και στα πιο ακριβά είδη για το σπίτι, αυτή εξάλλου και η έννοια της "προίκας",  γεγονός που έχει κατά πολύ αλλάξει όπως εξάλλου και η μορφή και η  γενικότερη ...μόδα τους. Τα ...ολόλευκα, κεντητά, δαντελωτά  και συναφή πραγματικά αριστουργήματα των γιαγιάδων και των μαμάδων μας σε σεντόνια, τραπεζομάντηλα και πετσέτες έχουν εκλείψει σχεδόν ολοσχερώς από το προσκήνιο και οι σύγχρονες εκδοχές τους μαζί με παπλώματα, καλύμματα κρεββατιών και παπλωματοθήκες  σε σετ ή μεμονωμένα κατακλύζουν πλέον την αγορά  και ανεξάντλητη η ποικιλία τους σε τιμές και  ποιότητες. Και πριν αρχίσουμε την ...τσάρκα αναζητώντας τα "καλύτερα" και "οικονομικότερα", ας έχετε κατά νου ότι πρόκειται πραγματικά για είδη που το "ότι πληρώνεις παίρνεις" ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Γιατί το χρώμα μπορεί να είναι ίδιο, το σχέδιο παράμοιο αλλά είναι λογικό πολύ διαφορετικά να πληρώσετε  ένα πραγματικά 100% βαμβακερό σεντόνι, από ένα κατά 50% ή από 100% συνθετικό ή από αυτό που ότι κι αν ..."γράφει στην ούγια",  όταν σας ακουμπήσει θα ορκίζεστε πως είναι από 100% ...πλαστικό και ούτε και  θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού κοστίζει ...10 ευρώ το ....υπέρδιπλο σετ σε ένα κινέζικο κατάστημα....

Βόλτα στις ...βιτρίνες
 • Kαταστήματα λευκών ειδών υπάρχουν πλέον όπως και για όλα τα υπόλοιπα είδη, σε όλες τις "τοπικές" αγορές και γειτονιές και δεν είναι  πια  απαραίτητο να πάτε στο ...κέντρο της αθήνας για να τα βρείτε.  Ωστόσο τα καταστήματα με τέτοια είδη της οδού Κολοκοτρώνη και των γύρω στενών, εξακολουθούν και παραμένουν ...κλασσικά. Θα βρείτε σεντόνια, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, παπλώματα και ότι άλλο χρειάζεστε για να "ντύσετε" το σπίτι σας σε μεγάλη ποικιλία και καλύτερες τιμές, ακόμα και στο ίδιο ακριβώς είδος της ίδιας εταιρίας, από πολλά συνοικιακά μαγαζιά και μόνιμες προσφορές σε επιλεγμένα είδη και όχι μόνο στην περίοδο των εκπτώσεων.
 • Στα πολυκαστήματα με είδη σπιτιού: ΙΚΕΑ- Αρκετά μεγάλη ποικιλία και οι γνωστές καλές τιμές σε σεντόνια, παπλωματοθήκες, παπλώματα σε αρκετές διαφορετικές αλλά πάντως ικανοποιητικές ποιότητες και ιδιαίτερα στις πετσέτες που ενώ ομολογουμένως αρχικά δεν τους ...φαίνεται :) ακόμα και οι πιο οικονομικές,  είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ενώ από τις μεγαλύτερες ίσως συλλογές στην εγχώρια αγορά εκείνες των παπλωμάτων και ανατομικών μαξιλαριών.  PRACTIKER  - Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε τέτοια είδη αλλά, στις περισσότερες των περιπτώσεων και εξίσου ...χαμηλής ποιότητας που ...κατεβαίνει ακόμα πιο πολύ σε όποια τέτοια είδη βρείτε σε ...."εξαιρετικές τιμές προσφορών" σε ALEX PACK αλλά ακόμα και σε μεγάλες αλυσίδες super markets όπως τα Carrefour κλπ. Εξαιρούνται τα σεντόνια και οι πετσέτες που θα πάρετε σε καλύτερες τιμές μαζί με "κουπόνια" προσφορά κάποιων αλυσίδων  super markets και που πραγματικά πρόκειται για ποιοτικά είδη επώνυμων εταιριών.
Γενικώς οπουδήποτε ένα σετ π.χ διπλών σεντονιών με μαξιλαροθήκες το βρείτε κάτω από τουλάχιστον 40-50 ευρώ, εκτός κι αν πρόκεται για περίοδο εκπτώσεων,  μην το αγοράσετε  κλειστό στην συσκευασία του αν πριν δεν ...αγγίξετε το ύφασμα. Ή τον χειμώνα θα νομίζετε ότι σας ακουμπά ...πάγος, ή το καλοκαίρι ...φωτιά  ή θα ξεβάφει πάντως σίγουρα δεν είναι το ...100% βαμβακερό και ...ανεξίτηλο που σας πλασσάρεται. 
 • BED & BATH Όλη η "προίκα" του σπιτιού σε οικονομικές τιμές και φυσιολογικά και αναλογικά σε μέτριες ποιότητες. 
 • DAS - KENTIA - ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ - ΑΙΓΑΙΟΝ - ΝΙΜΑEPAVLIS - PIERRE GARDIN  -  από τις  μεγαλύτερες εταιρίες που διαθέτουν στην εγχώρια αγορά κάθε είδους "λευκά είδη" και ΚΛΩΤΣΟΤΗΡΑΣ αποκλειστικά για μπουρνούζια και πετσέτες, πραγματικά απαράμιλλης ποιότητας.  Τα προϊόντα τους θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με τέτοια είδη, μέσω των ηλεκτρονικών σελίδων τους, αν το ζητήσετε,  θα σας στείλουν τους καταλόγους τους για να ...χαζέψετε και μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητά τους, σε οποιοδήποτε είδος,  με απόλυτη σιγουριά. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα φυσικά με την ποιότητα που θα διαλέξετε, αλλά είναι σίγουρο ότι θα αγοράσετε σεντόνια, πετσέτες, παπλώματα και πολλά ακόμα είδη που θα χαρείτε για πολλά πολλά χρόνια. Εδώ θα πάρετε μια  πολύ γενική ιδέα και σχέδια και τιμές.  


Αγορές ...από τον καναπέ on line

 • kouvertes.gr  Κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες αλλά και ριχτάρια και τραπεζομάντηλα επώνυμων εταιριών σε πολύ καλές τιμές αναλογικά με την ποιότητά τους,  πολύ χαριτωμένα τα παιδικά σχέδια και όλα αυτά χωρίς έξοδα αποστολής.
 • getitnow.gr Από τα ...ανερχόμενα on line εγχώρια megastores με αρκετή ποικιλία και λευκών  ειδών και  τιμές λίγο  καλύτερες απ΄όσο  κοστίζουν τα ίδια είδη στα καταστήματα με εξαίρεση τα παπλώματα που είναι πράγματι οικονομικότερα
 • skroutz.gr Ο πασίγνωστος ....σκρούτζ θα ψάξει πριν από εσάς για εσάς και για τα πιο φθηνά λευκά είδη. Σε εσάς απομένει να αξιολογήσετε μόνο την ποιότητά τους που θα αποδεικνύει και την ...αλήθεια της κάθε προσφοράς. Σε κάθε περίπτωση ο "σκρουτζ" παραμένει το "απόλυτο" ευρετήριο για αγορές μέσω  internet στην ελλάδα αφού θα σας παραπέμψει σε εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος που διαφορετικά ίσως και δεν θα τα ανακαλύπτατε ποτέ.
 • spitimania.gr Εξαιρετικά καλαίσθητα σχέδια και ποικιλία  στα πιο επώνυμα λευκά είδη σε ιδιαίτερα καλές τιμές, ορισμένες δε περιστασιακές προσφορές είναι πραγματικές ευκαιρίες
 • pennie.gr Πολύ καλές τιμές και ποικιλία σχεδίων σε όλα τα είδη, εποχιακές προσφορές, ξεχωρίσαμε την πολύ όμορφη συλλογή σε πετσέτες κουζίνας και τα τραπεζομάντηλα για καθημερινή χρήση από 1,99 - 4,99 Euro.
 • zarahome.com  Αρκετά μεγάλη συλλογή, τιμές ανάλογες της εξαιρετικής ποιότητας και πολύ όμορφα όλα τα παιδικά σχέδια. 
 • spitokosmos.gr  Από τα μεγαλύτερα εγχώρια on line καταστήματα με είδη σπιτιού και πολύ μεγάλη ποικιλία σε άριστης ποιότητας λευκά είδη και σε εξίσου πολύ καλές τιμές. 
 • laredoute.gr  Όχι ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία αλλά κάποια είδη είναι ιδιαίτερα οικονομικά,  έστω κι αν δεν πρόκειται για την ...ααα ποιότητα.
 • ant1online.bestprice.gr  Ένας ακόμα συγκριτικός τιμών ηλεκτρονικός κατάλογος, τύπου "σκρούτζ" που θα σας ...οδηγήσει σε δεκάδες on line καταστήματα και που σίγουρα κατά καιρούς θα εντοπίσετε προσφορές και ευκαιρίες. 
 • home.shop.ebay.com  O καταναλωτικός παράδειστος του e-bay διαθέτει φυσικά απίστευτες προσφορές και σε λευκά είδη, αρκεί να έχετε υπομονή και χρόνο για να τις ...δείτε όλες πριν αποφασίσετε. 
 • overstock.com  Έτσι κι αλλιώς από τα καλύτερα παγκοσμίως και από κάθε άποψη on line καταστήματα, αλλά και η τεράστια συλλογή σε λευκά είδη πραγματικά απίστευτη όσο και οι τιμές. Συγκρίνετε π.χ τις τιμές σε μεταξωτά, σατέν και της καλύτερης ποιότητας βαμβακερά σεντόνια αλλά και τα σετ κουβερλί με τις αντίστοιχες στις βιτρίνες των καταστημάτων για να καταλάβετε πόσο πολύ ...κορόϊδα πιανόμαστε πολλές φορές. 
 • justbedding.com.au Αναλογικά με την ποιότητα αρκετά καλές τιμές, κάποια ιδιαίτερα σχέδια και ενδιαφέρουσα η συλλογή με τα παιδικά.(Οι καταχωρήσεις της ενότητας "ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ & ΠΟΣΟ;" δεν είναι διαφημιστικές, το Soulouposeto.gr δεν έχει κανενός είδους οικονομική απολαβή - συναλλαγή με τους κατασκευαστές-εμπόρους των προϊόντων)

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,