50+ Διακοσμήσεις με ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΑΌ

σο κι αν έχουν σκοτεινιάσει και οι ...εποχές και οι ...τσέπες μας, χριστούγεννα σημαίνει φώτα. Λίγη παραπάνω λάμψη από τα συνηθισμένα μας.
Σε καμιά περίπτωση βεβαίως δεν σημαίνει "κιτς" ή "κάνω το σπίτι μου βιτρίνα και χριστουγεννιάτικη αγορά", η εξωτερική όψη ορισμένων σπιτιών αυτές τις μέρες ...σημαιοστολισμένα με κάθε λογής φωτισμό, εκτός από προκλητική για τις δεδομένες συνθήκες είναι πέρα για πέρα αντιαισθητική, καμιά υπερβολή και σε τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί καλαίσθητη.Όταν όμως χρησιμοποιηθούν σωστά, τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού, είναι ικανά από μόνα τους να δημιουργήσουν πολύ εύκολα γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα. 

Εκτός από την χρήση τους στο δέντρο, σε στεφάνια και γιρλάντες, θα μετατρέψουν σε μέρος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης οποιοδήποτε αντικείμενο όπως καθρέφτες, παράθυρα κλπ. ακόμη και απλώς  τοποθετημένα μέσα σ΄ένα γυάλινο βάζο, μετατρέπονται σ΄ένα εντυπωσιακό γιορτινό ...στολίδι ενώ και μόνα τους μπορούν να ...μεταμορφωθούν είτε σε δέντρο που π.χ απλώς θα το "σχεδιάσετε" στον τοίχο με μια σειρά led στηριγμένα σε απλά καρφάκια ή πινέζες, σε γιρλάντες δημιουργημένες αποκλειστικά από φώτα για τον στολισμό σε σημείο όπως π.χ το τζάκι, πόρτες, παράθυρα κλπ. 
Εκτός από τις κλασσικές σειρές, κουρτίνες κλπ. που απαιτούν μπρίζα πολύ πρακτικά σε διακοσμητικές συνθέσεις είναι τα φωτάκια μπαταρίας που πλέον θα τα βρείτε στην αγορά σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Δείτε ενδεικτικά εδώ. 
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,