Χριστουγεννιάτικες ΜΠΑΛΕΣ από ΛΑΜΠΕΣΤ

ο σχήμα τους τις κάνει να μεταμορφώνονται εύκολα σε ...χριστουγεννιάτικες μπάλες - στολίδια, είτε πρόκειται για κάποιες παλιές καμένες λάμπες που δεν έχετε ακόμη πετάξει είτε για τις πιο φτηνές που θα βρείτε στην αγορά αφού φυσικά για αυτήν την χρήση δεν ενδιαφέρουν καθόλου τα υπόλοιπα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. 


Το μόνο που θα χρειαστεί να τις βάψετε αρχικά με άσπρο ή όποιας άλλης απόχρωσης χρώμα ταιριάζει στο σχέδιο που θέλετε τελικά να τους δώσετε και στην συνέχεια επίσης με χρώμα ή χαρτί (decoupage) αλλά χρησιμοποιώντας και επιπρόσθετα στοιχεία από χαρτί, ύφασμα κλπ. να τις μετατρέψετε σε χριστουγεννιάτικες μπάλες με διάφορες μορφές- σχέδια. Άγιους βασίληδες, αγγελάκια, ανθρωπάκια, χιονάνθρωπους κλπ. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε επιτράπεζιες γιορτινές συνθέσεις είτε σαν κρεμαστά στολίδια. Για να δημιουργήσετε το κρέμασμα θα χρειαστεί απλώς να δώσετε σφιχτά και εν συνεχεία και να κολλήσετε με κόλλα ή θερμοκολλητικό πιστόλι γύρω από τον λαιμό της μπάλας ένα κορδονάκι-σχοινάκι ή κορδέλα.

Οι μορφές που μπορείτε ακόμη και να ζωγραφίσετε πάνω στην επιφάνειά τους μπορεί να είναι απλώς γιορτινές ή και χιουμοριστικές ενώ μερικές τέτοιες μπάλες σε μια όμορφη συσκευασία, είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα και για δώρο σε νεαρούς και νεαρές ή σε κάθε ηλικίας αποδέκτες που ξέρετε ότι αγαπούν τα ...εναλλακτικά στολίδια και τις ανακυκλώσιμες πρωτότυπες κατασκευές. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,