Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές: ΣΤΟΛΙΔΙΑ από ΦΟΡΜΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝTα στολίδια - "μπισκότα" είναι από τις πιο όμορφες, οικονομικές και εύκολες ιδέες για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και όχι μόνον. 

Όμως τις ειδικές φόρμες (κουπ πατ) για μπισκότα - γλυκίσματα σε χριστουγεννιάτικα σχήματα, που θα βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές σε όλα τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη για το σπίτι, εκτός από αυτήν την χρήση μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε αυτούσιες ως ...στολίδια για το δέντρο, σε γιορτινές συνθέσεις, χριστουγεννιάτικα στεφάνια κλπ.


Πολλοί είναι οι τρόποι που μπορείτε να τους αλλάξετε μορφή αν τα θέλετε σε διαφορετική από την μεταλλική τους όψη κρεμασμένα από μια κορδελίτσα ή σκοινάκι. 

Μπορείτε να τα "ντύσετε" με κάθε είδους ύφασμα, σκοινί, κορδόνι ή διακοσμητικό χαρτί, να τα βάψετε σε όποια απόχρωση θέλετε, να τα ενώσετε μεταξύ τους είτε με σκοινί/κορδέλα είτε με κόλλα δημιουργώντας γιρλάντες ή στεφάνια ή να κόψετε στο ίδιο σχήμα κάθε είδους χαρτί, κάρτα, φωτογραφία και να το κολλήσετε στην μία από τις δυό πλευρές τους φτιάχνοντας πολύ ιδιαίτερα και πρωτότυπα στολίδια.  

Και φυσικά το σχήμα τους είναι το ιδανικό ...πατρόν για κάθε είδους χάρτινη ή υφασμάτινη χριστουγεννιάτικη κατασκευή που χρειάζεστε μικρά σχήματα έλατου, αστεριού, μπότας κλπ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: (με κλικ μεγενθύνονται)

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,