ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: ΤΑΡΤΕΣ


Δ ώστε σε γλυκές ή αλμυρές τάρτες, όποια συνταγή ζύμης ή γέμισης κι αν χρησιμοποιήσετε, εντυπωσιακή εμφάνιση

Είτε δίνοντας περιμετρικά στο τελείωμα της ζύμης ιδιαίτερους σχηματισμούς είτε προσθέτοντας στο σημείο αυτό ή και την επάνω επιφάνεια της τάρτας "στολίσματα" που επίσης θα φτιάξετε-κόψετε από την ίδια ζύμη.

Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξετε, αν περιλαμβάνει πρόσθετα κομμάτια ζύμης, μην ξεχάσετε να τα αλείψετε με χτυπημένο αυγό πριν τοποθετήσετε την τάρτα στον φούρνο, για να πάρουν όμορφο και ομοιόμορφο χρώμα. 
















































Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,