ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Κέικ γεμιστά



Μ


ετατρέψτε ένα απλό κέικ σε ένα εντυπωσιακό γλύκισμα-τούρτα, που θα σερβίρετε με κουταλάκι.

Απλώς αφήστε το οποιοδήποτε κέικ να κρυώσει αφού το βγάλετε από τον φούρνο και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε το οριζόντια σε δύο κομμάτια. 

Αδειάστε προσεκτικά με κουτάλι μια ποσότητα από το εσωτερικό του κάτω κομματιού, γεμίστε με σοκολάτα, μαρμελάδα, σαντιγύ, φρούτα ή ό,τι άλλο σας αρέσει και κλείστε ξανά το κέικ με το δεύτερο κομμάτι.

Ανάλογα με το είδος της γέμισης π.χ αν πρόκειται για μαρμελάδα, μερέντα κλπ. μπορείτε να ανακατέψετε σε αυτήν και τα τρίμματα απ΄όσο αφαιρέσατε, όπως και να καλύψετε εξωτερικά το κέικ με σοκολάταγλάσο ή ζάχαρη άχνη για να ...κρύψετε  το σημείο που ενώνονται τα δύο κομμάτια. 










ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)

pinterest.com












Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,