90 Κατασκευές από ΦΕΛΛΟΔιακοσμητικά αλλά και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, κοσμήματα, παιχνίδια, φτιαγμένα είτε από επεξεργασμένο φελλό είτε από  απλούς φελλούς μπουκαλιών.

Υλικό μαλακό, ελαφρύ, "εύκολο" στην επεξεργασία του, δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιοτεχνίες για να τα κατάφερετε σε απλές αλλά πολύ όμορφες "δημιουργίες".

Αν τον χρησιμοποιήσετε σε πίνακες ανακοινώσεων ή οποιαδήποτε παρόμοια μορφή για να καρφιτσώνετε αντικείμενα, θυμηθείτε ότι θα εξυπηρετήσει την ίδια ακριβώς χρήση, αλλά πιο ταιριαστά ίσως σε κάποιους χώρους, αν τον επενδύσετε με ύφασμα, ταπετσαρία ή χαρτί ή τον κόψετε σε διάφορα σχήματα και πως φυσικά και τον επεξεργασμένο σε φύλλα και αυτούς των μπουκαλιών μπορείτε να τους βάψετε σε όποιο χρώμα με κάθε είδους μπογιά, ακόμη και με νερομπογιές. 


Όπου χρειαστεί να κόψετε τους φελλούς στην μέση ή και σε μικρότερα κομμάτια θα το κάνετε μ΄ένα κοπίδι για χαρτί ή πολύ κοφτερό μαχαίρι χωρίς δοντάκια. Ο καλύτερος τρόπος για να κολλήσετε τους φελλούς στις κατασκευές είναι το θερμοκολλητικό πιστόλι ή μια ισχυρή διαφανής κόλλα.

Φελλό σε φύλλα ή με το μέτρο θα βρείτε στα καταστήματα με είδη σχεδίου και κατασκευών (από 1,50-4,00 ευρώ/μ ανάλογα με το πάχος τους και φελλούς μπουκαλιών σε καταστήματα εμπορίας ειδών συσκευασίας ποτοποιας, υπολογίστε περίπου 10ευρώ τα 100 κομμάτια. Πριν όμως  αγοράσετε από οπουδήποτε κάντε μια έρευνα στο internet, σε on line shops θα βρείτε τις καλύτερες τιμές αλλά και μεγαλύτερη ποικιλία σε μεγέθη και σχήματα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)

pinterest.com/ etsy.comShare this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,