70+ ΙΔΕΕΣ για χριστουγεννιάτικο ΑΜΠΑΛΑΖH

ιστορία ..δώρα, ψώνια και γενικώς το "καταναλώνω άρα γιορτάζω" είναι από τις πλέον ...πονεμένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Οι σκληρές εποχές που διανύουμε έχουν βεβαίως εκ των πραγμάτων και θέλουμε δεν θέλουμε ανακόψει αυτόν τον ...ματαιόδοξο ρυθμό, όμως η ουσία είναι ότι τα δώρα των γιορτών σε αγαπημένους μας ανθρώπους οφείλουν να προτάσσουν τον συμβολικό τους χαρακτήρα κι όχι το πόσο ακριβά είναι και από το πακέτο ακόμη να ...φωνάζουν "σε σκέφτηκα", "με αγάπη", κάτι που δεν θα καταφέρει ποτέ το πιο περίτεχνο και επαγγελματικό τύλιγμα ενός καταστήματος.
Ο τρόπος που θα επιμεληθείτε το αμπαλάζ μπορεί να αλλάξει εντελώς την αίσθηση όποιου πάρει στα χέρια του ακόμη και μόνο μια σοκολάτα, μερικά γλυκά που μόνοι σας θα φτιάξετε, ένα μπουκάλι κρασί, ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι ή οποιοδήποτε μικρής αξίας δωράκι.


Χαρτιά περιτυλίγματος και φιόγκοι από εφημερίδες, περιοδικά, λεπτό χαρτόνι, σπάγγος ή σκοινί, χρωματιστές υφασμάτινες κορδέλες, ευφάνταστα καρτάκια, ύφασμα αντί για χαρτί, σακουλάκια από λινάτσα και απλά κουτιά, μερικές μόνον από τις ανεξάντλητες προτάσεις για να δημιουργήσετε πραγματικά όμορφα και ιδιαίτερα πακέτα. 

Η βασική ...φιλοσοφία συνοψίζεται στο ότι κάθε "στολίδι" από χαρτί, πρασινάδα, ύφασμα, ξύλο ή μεταλλικό μπορεί εκτός από το δέντρο ή μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση να βρει την θέση του πάνω σε ένα γιορτινό πακέτο, ενώ ο ο τρόπος που θα σας δώσει την ...μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων  σε ότι αφορά τα αποχρώσεις σε κορδέλες και πρόσθετα στοιχεία είναι η χρήση μονόχρωμων χαρτιών περιτυλίγματος οι οποίες δεν θα δεσμεύσουν σε τίποτα κανέναν σας συνδυασμό.  
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,