50+ Διακοσμήσεις-Κατασκευές με Χριστουγεννιάτικες ΜΠΑΛΕΣ

Είτε τις χρησιμοποιήσετε στην μορφή ακριβώς που τις αγοράσατε, είτε ...επέμβετε τόσο στο εσωτερικό τους (προσθέτοντας διακοσμητικές φιγούρες, χιόνι, κλαράκια έλατου κλπ. σε διαφανείς μπάλες) αλλά και στην εξωτερική τους εμφάνιση (με μπογιά, ύφασμα, decoupage με κάθε είδους χαρτιού, σκοινί, κορδέλες κλπ), είναι από τα χριστουγεννιάτικα εκείνα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εκτός από το δέντρο, σε κάθε τύπου γιορτινή διακόσμηση - κατασκευή τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε εξωτερικούς χώρους. 


Ταυτόχρονα, όλες αυτές του τύπου οι διακοσμήσεις-κατασκευές είναι από τις πιο οικονομικές  αφού μπορείτε να αλλάξετε εντελώς όψη ακόμη και στις πιο φτηνές και κατά βάση ...κακόγουστες μπάλες που θα βρείτε στην αγορά δίνοντας τους τόσο σε ό,τι αφορά τα υλικά όσο και τα χρώματα εμφάνιση ταιριαστή με το γούστο και την γενικότερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου που θα τοποθετήσετε ανάλογες κατασκευές. 

Στεφάνια, γιρλάντες, επιτραπέζιες συνθέσεις, θα αποκτήσουν το ύφος και την όψη που θέλετε σε κάθε σημείο, ανάλογα με τα χρώματα στις μπάλες που θα χρησιμοποιήσετε και τον τρόπο που θα τις συνδυάσετε μεταξύ τους.Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,